Bye bye Asia

We are flying home today!

Ofattbart att det redan gått fem månader, hur gick det till?
Nu sitter vi iaf på Starbucks och räknar ner timmarna. Wierd!Så här bra hade vi det på Gili...

Merry ChristmasBack in Kuta, Bali

Yeah, we are back in Kuta for Christmas. And we are going home in one week, time flies...
I will try to upload some photos very soon, so stay tuned :)

Lots of love,
Anna

Gili Islands

Nu ar vi pa Gili och har det bra bra bra! Bor i en bungalow som ar som en tradkoja. Egen terass med hangmatta, liggfotoljer och utsikt over det turkosbla vattnet. Klagar inte... On ar trafikfri vilket ar hur skont som helst. Vi blir nog kvar har ett tag och atervander till stimmet och stojet pa Kuta lagom till jul.

Stor kram pa er alla ♥

Mui ne & Singapore

Bättre sent än aldrig. Här kommer lite bilder från Mui ne, en mysig fiskeby i Vietnam samt bilder från vårt dygn i Singapore...   

Det var väldigt fattigt när man kom utanför turiststråket, men alla var väldigt vänliga och nyfikna på oss. 

På vägen dit träffade vi Lars, journalist på expressen. Hyrde moppar med honom och utforskade omgivningarna.Bobby brewer, the best cappuccino (and food), in Vietnam.

 

I Singapore träffade vi upp Mickemannen, vi samlade gänget  på New Asia bar, coolaste stället i Singapore, 70 våningar upp och man har utsikt över hela down town. Vi lyxade till det med Moet, inta varje dag Micke kommer ju...

  

Micke och Annelie ville roa sig själva under dagen, så jag och PB rände runt på stan och uträttade ärenden, drack många koppar kaffe och spontanshoppde lite elektronik... Rosa Ipod shuffle är nya lilla vännen på resan.


Daligt med uppdatering

Det gar inte sa bra att fa upp bilder minsann. Sist jag hade med datorn pa ett cafe funkade inte blogg.se, och idag nar jag laddat med usb pa ett internetplejs sa har de inget usbuttag. Seg deg pa det. I vantan pa att jag overlistar tekniken sa kika in pa Pontus blogg for manga fina bilder (som vanligt)...

Vi har det iaf fortfarande bra har, vi springer standigt pa folk som vi kanner hemifran vilket ar lite roligt. Sa extremt mkt svenskar har! Ovantat! Igar surfade vi pa eftermiddagen och det var verkligen helt stort skoj! Trodde inte att jag skulle bli sa biten sa snabbt, men gud vad skoj det var! Idag ar jag lite morbultad men imorgon blir det pa det igen.

Hoppas att allt ar bra med er darhemma, tanker pa er!
Massa kramar

Baaaaaaaaali

Jippi!!!!!
Nu ar vi pa Bali och det ar verkligen helt fantastiskt. Paradiset pa jorden!
Ska forsoka uppdatera med bilder och sa nar jag hittar en hotspot.

Massa kramar till er alla darhemma ♥

Dag 3 - Strosande i Saigon

Dag tre i Saigon och vi bestämde oss för att viga hela dagen åt att strosa runt staden till fots. Shopping stod på schemat och jag ville hemskt gärna se den gamla posten och Notredam katedralen.
 
Shoppingen var ingen höjdare direkt, men vi hade en mysig dag iaf. Det tog bara sex timmar att hitta posten och katedralen, vi skyller det på PB som var kartläsaren dagen till ära.


Dagens bästa var det mysiga fiket KUL.


På kvällen mötte vi upp vår japanska vän Ryoma på middag och drinkar. Riktigt skoj kväll som slutade med lite galet packende inför resan ut till kusten nästkommande morgon.