Kulturlördag

Idag har tre.consulting varit och representerat på ett kulturevenemang. Kulturgården i Gammelstads kyrkby hade invigning och Josefins band Vikta fåglar stod för underhållningen.

Dagen till ära var det strålande sol, så efter avslutad konsert gick vi en liten sväng runt kyrkbyn. Så mysigt så! Vi besökte en lanthandel, storstugan (1800-tals hus med bevarad inredning) samt ett kafé. Bra lördag med andra ord.


Nu sitter jag och Annelie och laddar inför sushi på stan, i bästa Singaporeanda. Mums!


Får se om det blir lika romantiskt idag :)tre.consulting


Liten update om de däringa studierna. Läser min sjätte termin på ekonomprogrammet och har valt inriktiningen redovisning och styrning. Är hittils mer än nöjd med  mitt val. Den här läsperioden läser vi kurser på c-nivå, redovisningsteori och speciella redovisningsproblem 15p och ekonomistyrning 15p. Bra kurser, bra lärara och en ruskigt trevlig grupp. Kör på samma gruppkonstellation i båda kurserna och går under namnet tre.consulting - den bästa lösningen är inte en utan tre. Känns mycket bra med plugget nu, säkert mycket tack vare supergruppen, även om det säkert också påverkar att A-team körde ett lulebreak i höstas. I april blir det c-uppsats för hela slanten, ser fram emot det med skräckblandad förtjusning, som jag har förstått det så antingen hatar man eller älskar att skriva uppsats. Jag hoppas verkligen att både jag och Annelie ska finna det roande och utmanande. Om inte får vi jobba fram ett belöningssystem av något slag.

Studiebesök

Måndagen den 2:a februari var vi på studiebesök med klassen på LKAB i Kiruna. Lite tokigt att åka på en dagsutflykt till Kiruna kan tyckas, men i norrland har vi tydligen inga avstånd. Blev tydligt när jag åkte 90 mil ToR till Hemavan nu i början av veckan för två ynka skiddagar. Här nedan kommer lite bilder från vår dag i gruvan.

"Hej hå, hej hå, vi till vår gruva gå..."

Ingången till underjorden. Det ser väl riktigt välkomnande ut?

Modelljärnväg a´la Stig Helmer.

Klart för sprängning!

Ledningsgruppen, direktör Anna tv.

Ekonomichef Josefin W.B.

Lyssnar intresserat...

Direktör Anna poserar glatt på grävskopan.

Välkommen till gruvan det är Annelie!

Sovring?

Kiruna i bakgrunden


Pjäxor på!

Imorgon bär det av till Hemavan för den årliga familjeskidresan. Så här såg det ut 2007, hittade ett gammalt inlägg i arkivet :)Då var vi i Lofsdalen och bodde i en stuga där det inte rörts ett finger sedan 70-talet, vilket var riktigt festligt. Får se vad det blir för nån stil på resan i år. Spännande!

Valentine...Massa kärlek till er alla på alla hjärtans dag ♥

Födelsedagskalas
Busy time...Damn, det är mycket att göra nu... Kalendern är helt fullklottrad...Japps, så får det bli...

Vad händer i Lule?

En liten update kring vad jag har haft för mig....Tacokväll är alltid mums!


Utflyktsdagen var Calles påhitt. Han kom och hämtade mig och Niclas en söndagmorgon efter en utekväll på kåren. Han hade dock haft en lugn kväll och var fylld av energi. Vi skulle göra något roligt, men utbudet i Lule en söndag är minst sagt begränsat. Blev pizza i bilen och spana på alla hurtiga som var ute på isen. Kaffe och wienerbröd på det.

Söndagar is the shit!


Även här var det brist på sysselsättnig. Lördag eftermiddag, jag och Niclas var de enda som dök upp på träningen. Så, i tio minus cyklade vi till Storheden. Maxat!


Veckans bästa: Hello saferide på Kulturens hus!!!!!!!!!!


Varit slö med uppdateringen på sistone, men så kan det vara. Har mer bilder som kommer upp så fort jag får lite photoshop tid igen :) Får många frågor om hur kallt det är här.

Mange: Fingrar förfryses så snart de inte förvaras innanför lås och bom, dvs vantar.
Max: Man kan frysa ihjäl när man går hem från kåren.

Slutligen: Kvällens temperatur: Minus tjugo sjuka grader!

Massa kärlek från kalla norr ♥