TröstshoppingFick trösta mig med lite shopping igår då regnet aldrig vill sluta upp. De hade utförsäljning på Duka, så sommarens mission att hitta Iittalakareffen i marinblått till ett bra pris är redan uppfylld. De hade bara en karaff när vi kom, och i rätt färg, katsching!

Spela spelTråkigt med regn.  Spelar spel med syskonen... Fia med knuff är ju sjukt skoj, jag och Annelie spelade i två timmar på Uni:k  i väntan  på uppsatsinlämning.

Regn, regn och mer regnJAG VILL HA SOL NÄR JAG ÄR LEDIG...


I väntan på värmen...
Usch vad kallt det är. Just typsikt när jag har min lediga vecka, och har laddat upp med nya brills och ny bikini. Jag vill ha sommar och sol, NU!

Vi sitter i samma bil...160 mil senare är jag hemma i Åhus igen, hela långa sommaren. Jag övertalade Calle att stanna till på freeport outlet village i Kungsbacka på hemvägen. Vilken humörshöjare. Det fick följa med hem både chinos och shorts från Acne, piketröja från Boomerang samt underkläder från Filippa K och Björn Borg. Trevligt, trevligt!

KlickeliklickSommarens läsning är räddad! Klickade precis hem tre nr av varje, för ynka 49kr styck. Inget porto och inget tvång på att köpa fler nummer. Guld! Behöver du lite tidningar inför sommarens lata dagar, kolla in tidningskungen.