Veckan som gick i bilder


Fika med tjejerna på campusets "nya" fik...

Regnbågsallén klockan tre på eftermiddagen...


Calles balkong...


Förfest med girlsen och söta Oliver...Nikk styr dagenefterblåbärspannkakor...
Soffpotatissöndag med pizza, charlie och addemannen...

Efter nästan två månaders ledighet är det dags att börja ny termin i skolan imorgon. Blir nog bra med lite rutiner igen, för senaste tiden har det inte blivit många knop gjorda. Denna veckan har jag verkligen bara socialiserat mig, kommit igång med träningen på Stil samt fått min livs första p-bot när jag skulle köra ut till jobbet.

Vill ha!Gah, varför ska det vara så onödigt dyrt med skidkläder. Den här finisen vill ju jag ha att leka i snön med! För att inte tala om när jag susar runt på mina skidor.


LuleåSå härligt att bara strosa runt och få vara lite onyttig några dagar till. Igår var det premiär på STIL, corepass och lite löpband. Det gör ont i de stackars otränade musklerna idag!Veggieveckan går som en dans! Nu börjar jag iofs få ont om middagsideer, tips på god veggiemat utan lök mottages tacksamt.Vegetarian week


Det är inte alls så dumt att vara tillbaka i lägenheten uppe i Luleå. Då inte skolan börjar förren först nästa måndag, strosar jag mest runt i lägenheten, och sitter under en filt och dricker te. Mys! Då det blivit vegetarisk middag två dagar i rad, vilket mest beror på att Maxi ännu inte hedrats med ett besök, så bestämde jag mig igår för att köra veggie hela veckan.I´m back in my beloved apartment i Luleaa, having a great time just chillin and drinking tea under a blanket. Vegetarian week this week, will be interesting...

Mysigt att vara hemma

Det är minsann inte alls dumt att vara hemma i Sverige igen. Julmat, nyårsfirande och mys med de nära och kära. Enda lilla nackdelen är väl den bistra kylan. Bara för att jag sa till Annelie, så kaxigt att jag bor i Skåne och att vi minsann aldrig har det så kallt att man inte överlever i skinnjackan, har vi fått det kallare än kallast i Åhus. Minus elva, brrrr!


Mys med hundarna Schack, och spex i Görans "körabilglasögon".


Familjen och sommarstugen väntar på varmare tider...

Det nya året firades hemma hos syskonen Schack som vanligt. Mycket trevligt! Tyvärr var jag så jetlaggad att jag somnade någon timme efter tolvslaget. Innan dess hann jag dock krama gamla vännerna och ta del av allt Åhusskvaller. Det här året börjar det bli dags för en ny rutin, hej världen i Kristianstadsbladet en gång i veckan.


Gott nytt år alla bloggläsare

Nu är det alltså 2009, året då 85:orna blir 24 år. Damn it! Tiden går snabbt nu, det blir till att fortsätta att försöka göra det mesta av tiden, och se till att 2009 blir det bästa året nånsin. Det har än så länge börjat över alla förväntnigar.


It is so good to be home again with all the ones I love. I´ve spent the days with friends and family in a freezing cold Åhus. New year, and new dreams. Let´s hope that 2009 will be the best year ever!

Happy new year to all my readers!