Ändrade planerDet blir tyvärr inget triathlon den 20:e juni. Jag ska istället ta privatlektioner i golf. Målet är att kunna gå rundor i sommar, både i Åhus och Göteborg.

Jag joggar på i alla fall. Den femte september ska jag och Stina springa Tjejmilen i Stockholm!!!Liten bildupdate

Bloggen har legat i träda några veckor. Shame on me! Här kommer en liten uppdatering.Niclar har varit på föreningfest med sportigt tema. Mina träningstajts och pappas gamla tennisshorts och tröja matchades med de coola runda rayban brillsen.Samma kväll hade jag grillmys i goda vänners lag.Här knäppte jag av en bild efter grusfesten precis innan vi skulle till kåren. Det ser ut att vara lite dimmigt.En kväll när sötsuget blev för stort bakade jag några gamla hederliga chokladbollar.Det har varit fint väder senaste veckan. Synd att jag varit inomhus i Boden mån-fre. Men men, förra helgen var det mys på filt i solen för hela slanten. Köksradion följde glatt med ut efter instoppning av inte mindre en 6!!! batterier.
Odlingen


En liten update från fönsterbrädet. Det är bara basilikakrukorna som fortfarande lever. Att så frön var visst inte så lätt som det verkade. Upp kom det små skott men de dog ju lika snabbt. Trist. Men jag är glad att basilikan frodas. Grow biggie, grow!


Check

Första löpdelmålet avklarades idag. Joggade strax över 5km utan att stanna. Nästa mål får bli rundan runt sjön och att bli snabbare så klart. Idag lovade Stina att springa Tjejmilen med mig i Stockholm den femte September. Någon mer som vill hänga på? Tre och en halv månad kvar. Stina sa ändå att det vore skönt att kunna springa milen igen. Själv vet jag inte om jag har nån milrunda bakom mig. Hittills har det inte joggats mycket under mina 25 år.

Men nu ska det bli ändring på det!!!

Nya springskor?

Jag är sugen på ett par nya löpardojjor. De här från nike heter lunarelite och fick bra recensioner i topp hälsa. Känns dock en smula maffigt med 1400 kr. Men det kanske det kostar nu för tiden, jag har haft de gamla ett gäng år. Någon som har tips på sköna joggingskor för dam? Lite fina får de gärna vara, det gör inget.

Den här skomodellen är anpassad för nike+ man kan alltså stoppa i en mojäng i skon som kommunicerar med ipoden. Man kan få reda på hastighet, hur långt man sprungit, kaloriförbrukning osv. Lite mer high tech än vad jag brukar springa med, men det kanske kan vara skoj och en sporre? 275 pix kostar ett sånt kit.


Bröd till middag

Jag provbakade ett nytt finaxbröd idag. Solrosbrödet var nästan lika gott som det ekologiska jag bakade förra gången. Det blev brödmiddag idag med massa olika pålägg, inte dumt alls. Heja finax brödmixer!