Hälsning från ThailandAvundsjuk? Jag? Va? Nej, jag vill inte alls hänga nere i Thailand nu :) Vänta bara tills du kommer tillbaka till verkligheten Anton, då blir det plugg för hela slanten igen...

TentapluggTentaplugg som gäller nu. Inte så spännande alls. Veckan har bjudit på massa sol vilket resulterat i vårkänslor och en önskan om att vara ute så mycket som möjligt. Bäst att passa på och njuta av utomhusaktiviteter nu, innan det blir minus 30 igen :)

Mer snö :)

Bilder från Vinterfestivalen i februari, 30 grader kallt! Brrrrrrrrr!!!
Tre.consulting!

Nu är vi klara med alla våra rapporter, seminarieuppgifter och redovisningar. Skönt men också lite sorgligt, det har varit en kämpig men rolig tid med gruppen. Lunch ihop på fredag på  Uni:k. Separationsångest? Japp...

Ett år äldre

Ett helt år har gått sen sist, och det firar jag med en liten återblick. Brukar ständigt säga att jag fortfarande är 18, men kikar man på bilderna så har det visst hänt en del på sex år...Arton år och tyckte att utgång på Rabarber och Kuppa var det häftigaste som fanns. Blennar och fysiken var en plåga. Ägnade våren år att ta körkort, och var extremt stolt när jag tog det före Schack. Notera att det står lulefrakt på den fula kepsen, inte kunde jag då ana att jag skulle hamna uppe i norraste norrland efter gymnasiet. Spelade fortfarande fotboll med högstadiegänget. Sommaren spenderades på Kantarellen och avslutades med en resa till Turkiet med Schack. Åkte på första resan till alperna (Val Thorans) med  polarna istället för familjen. Där träffade jag Cilla och Lotten som i fortsättningen förgyllde kaffestunderna på Österänggymnasiet.Nitton år gammal tog jag studenten och fick äntligen lämna Österänggymnsiet, efter alla plågsamma slutprov i matte och fysik. Spenderade ytterligare en sommar på "kanta" med Kajsa och Patrik. Fick låna älskade Svalisen av Cilla, så mycket av mina lediga tid hängde jag och Stina i stallet med småtjejerna. Fick mitt första heltidsjobb inne på Tivolibadet och tyckte av någon märklig anledning att Peter Siepen var hetare än hetast.

Tjugo år gammal inledde jag året med ett par reson ner till Schack och Henke i Badgastein. Upptäckte tjusningen med puder och afterski a´la Elton Bolton. Jobbade kvar på på Tivolibadet hela året. Jag och Sandra tillbringade ett par veckor i London och hade verkligen det helt underbart. Har inte shoppat så mycket roligt vare sig förr eller senare. Sista sommaren på Kantarellen med gänget och andra sommaren med Svalur. Familjen var på Bornholm och firade pappsen. Hösten ägnade jag åt att köpa skidgrejer och ladda inför säsong i alperna.

Firade min 21årsdag nere i BG. Bummandet var verkligen en hit, riktigt riktigt skoj. Drömmer mig fortfarande tillbaka till det livet. Flyttade till Luleå efter sommaren tillsammans med Schack och Calle och påbörjade mina ekonomstudier. Tyckte att baka och fika var det bästa som fanns, när jag inte tapetserade och sprang på loppisar.


Startade bloggen om mitt då stora inredingsintresse. Fick besök av Kuriren och blev kändis för en dag. Jag blev delägare i min första bil, även om jag knappt vågade köra den själv en enda gång under våren så var kärleken stor. Började träna capoeira efter en ganska stillsam höst i träningsväg. Sommaren spenderades ute på jordhubbsfälten i Skoglösa med 250 polacker. Hösten 2007 kom min darling Annelie in i bilden och det var kärlek vid första ögonkastet. Inte sant men det låter ju bra, sanningen är att vi inte ens ville hälsa på varandra första gången vi blev presenterade för varanda.


Tvåtusenåtta blev ett omtumlande år. Tjugotre år gammal var plötsligt inte allt så självklart längre. Under våren planerade jag och Annelie våra stundande utlandsstudier. Hade gemensam födelsedagsfest med ett år äldre Adde 1. Som vice ordförande i ekonomsektionen lades mycket tid ner på styrelsearbete samtidigt som jag jobbade mycket ute på flygplatsen. Under sommaren levde jag i en resväska, flackade runt mellan Åhus, Luleå/Boden och Göteborg.  Trivdes riktigt bra på Nordea i Boden även om jag bara jobbade tre veckor.  Sommarens största mission var dock att umgås med vännerna så mycket som möjligt inför höstens resa. I juli åkte jag och Annelie till Singapore för att plugga på Nanyang Technological University. For till Asien med hopp om att hitta mig själv, men lyckades nog trassla till det ännu mer. Fick dock chansen att uppfylla många av mina drömmar, vissa jag inte ens visste att jag hade. Livsplanen fick ge vika för en "planera ett halvår i taget strategi".

             

Idag fyller jag alltså 24 och hoppas på att 2009 is the year!


Lite personligare än vanligt, men kan kanske vara roligt för de nya såväl som gamla vännerna att se vad jag haft för mig de senaste åren, på vägen mot vuxenlivet

SmakprovEtt litet smakprov på Josefins band, Vikta fågler