Långhelg!

Det har varit långhelg härnere i Singapore då de firat sin nationaldag. Tyvärr var vi så slitna i lördags att vi inte orkade ta oss in till stan för festligheterna.

I söndags var dock krafterna åter tillbaka och vi var verkligen superladdade för en helddag på Sentosa. Badkläder på och iväg! Tyvärr såg det ut så här när vi satte oss på bussen:
Ajajaj.. Här ser ni besvikna badsugna utbytesstudenter. Men dagen blev ganska bra ändå då vi hamnade på ett enormt köpcentrum.En riktig fika inne på Vivo city, största och bästa gallerian hittils! Bilderna är klickbara så vill ni se dem stora så klicka på dem så poppar de opp...

På kvällen samlade vi ihop gänget utanför designhuset, den fina byggnaden i bakgrunden. Där lyssnade vi på musik, drack öl och lekte lekar natten lång. En riktig feelgoooood kväll!


I söndags var vädergudarna med oss igen och vi åkte till Sentosa för att få lite sol och bad.Det här är en rolig bild, alla är i sin egna lilla värld ;)Hoppas att ni har det bra där hemma!
Massa kramar från Anna & Annelie ♥

Kommentarer
Postat av: Schack

är pb seriös med dom badbyxorna?

2008-08-12 @ 14:37:50
Postat av: Pia

Killen i speedos är ju en riktig läckerbit :9

Postat av: Pitten

Alltså, bara för att ni är i Singapore så är det INTE ok av PB att ha dom badbyxorna. Förvisso styrker det endast vår uppfattning om hans sexuella läggning.

2008-08-12 @ 14:39:54
URL: http://letitsnow.blogg.se/
Postat av: Micke

Fan vilka snabba badbyxor du har PB! Skit i vad dom andra säger, du ser snabbare ut än flash-gordon! :)

"Flash! A-aha. PB!"Föresten älskling, har du märkt att han har stjält dina brillor på bilden? grrr.

2008-08-12 @ 14:46:52
Postat av: Anna

Men hallå, sluta klaga! Jag tycker att pb är jättefin i sina badbyxor. Jag försöker få dom andra med att droppa långbyxorna på stranden. Mer speedos åt folket :)

2008-08-12 @ 15:59:47
Postat av: Per Bruno

pb är den ända som är man nog att bära det nya strandmodet.

2008-08-12 @ 17:02:36
URL: http://pebes.blogg.se/
Postat av: stina lantz

hej! jag saknar dig! idag åker jag med terese,lisa,hannah från koridoren och daniel på roadtrip till värnamo för att bo i en sommarstuga. ska bli jätte kul!

jag behöver komma bort från att söka jobb, inga svar. jätte tråkigt!

kram på dig var rädd om dig!! pussar

2008-08-19 @ 15:03:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback