Om längtan efter ost...

Fredagar är riktigt riktigt långa dagar. Det är faktiskt som att varje fredag är som långfredagen under påsken.
Anledningen: Vi har sex timmars föreläsningen i ett sträck. I fredags blev det extra tungt då vi var sena och därför inte hann köpa med nåt att mumsa på i smyg under lektionen.

Det var alltså en ganska deppig dag tills vi av en händelse sprang på en Capoeiragrupp som hade uppvisning. Lyckan var stor, de tränar nämligen på campus två kvällar i veckan, två timmar per gång. Så nu ska det sparkas som aldrig förr!

En fredagskväll på campus kan vara lite seg, och längtan efter ost stor! Det stora suget efter ost resulterade i en kvällspromenad till en massa foodcourts.Foodcourts har de verkligen överallt här i Singapore. Innehållandes mat från alla delar av världen. Spännande! Även om jag ju inte är känd för att vara den mest nyfikna på annorlunda mat. De andra experimenterar dock flitigt bland de olika maträtterna.Det här är ju ett inlägg om ost, även om det ser ut som en omelett det där han tillagar så fint. Det är ingen omelett! Det är en pannkaka med massa smält ost inuti!!!!!En annorlunda smakkombination som mot all förmodan smakade himmelskt gott. Pannkaka med smält ost inuti och massa socker ovanpå. Detta doppades i en väldans stark currysås och sköljdes slutligen ner med kall öl! Mums!Man blir lätt bekväm av sig här på campusområdet. Glömmer bort att man faktiskt kan ut och knata en stund och fascineras över människor från olika kulturer. Jag har dock fått mersmak på denna indiska rätt, som om jag inte minns fel heter prata. "Ost är livet", eller hur var det nu?


Kommentarer
Postat av: Micke

Hhaha, vad glad ost-singaporianen ser ut. :)

2008-08-25 @ 08:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback