The Clinic

Efter vår mastodontlektion på sex timmar utan rast igår, så kände vi att det minsann inte var mer än rätt att vi fick göra något roligare än att sitta hemma och plugga hela kvällen. Så, efter en extreeeemt lång powernap, iaf från min sida, så gjorde vi oss klara för en kväll på stan. Den ursprungliga planen var att bara jag och Annelie skulle ut och ta en drink i godan ro. Erik, Pontus, Sara och Sanna har nämligen övergivit oss den här helgen för att shoppa i Kuala Lumpur. Vi tyckte alltså mer än lovligt synd om oss själva igår, fast på campus med allt skolarbete som flåsar en i nacken.Det blev dock ingen girl´s night out :) Snarare tvärtom då vi mötte upp en massa folk nere i stan. Provade ett nytt ställe som heter the Clinic. Smakfullt som få, inrett som ett sjukhus.Lite bilder på interiören plus en stor, eeeeh ja, vad är det för nåt?Drinken serverades i droppform...Det var lika skruvat som det ser ut...Alla gled runt i rullstolar...

Blurriga boys. Efter den här bilden gick vi till seveneleven och köpte massa öl, satte oss på en bro, och var lite härligt västerländska. Bron var knökfull med utbytesstudenter. Här slutade kvällen för stora delar av gänget, medan vissa tyckte att det var en bra idé att fortsätta ut för fler drinkar. Jag hamnade under kategori två ,så pluggandet idag har varit minst sagt intressant.

Kommentarer
Postat av: MickeMicke

Aaah schysst ställe, fan va sjukt!

Snygga rullstolsbilder på annelie, nu vet jag att du verkligen passar i allt ;). Mer bilder från bro-häng! Och mer bilder ifrån campus önskas!

2008-08-30 @ 14:01:55
Postat av: Sandra Andersson

Men fy vilket creepy place! =)

2008-08-31 @ 16:13:19
Postat av: adam

hej

du ar jatte sötttttttttt

vill kanna dig

pusssssssssssssssssss

adem.kumru@yahoo.se

2010-09-05 @ 17:57:45
URL: http://zeytinada.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback